AKUSTİK TAVANLAR | Türkiye

Armstrong Türkiye'ye odaklanıyor

Temmuz 2007

Dünyanın önde giden zemin ve tavan malzemesi üreticisi Armstrong, Omega Programı’nı Türkiye’de uygulamaya başladı. Yaklaşık 20 yıldır Avrupa’da uygulanan Omega Programı’nın Ortadoğu’da ilk kez Türkiye’de uygulanmasının, Armstrong’un Türkiye’ye verdiği önemin küçük bir göstergesi olduğu belirtiliyor. Omega Programı, montajcının ürünü en iyi biçimde tanımasını ve uygulamasını sağlama amacını taşıyor. Armstrong, Omega Programı’nı tanıtmak için 28 Haziran 2007 tarihinde İTÜ Taşkışla Kampüsü’nde bayileri ile araya geldi. Armstrong distrübütörü ASPEN ve MARDAV’ın önerisi ve Armstrong Türkiye’nin de seçimi ile toplantıya katılmaya hak kazanan bayilere Amstrong Ürün Geliştirme Müdürü Myriam Bensiali Omega Programı hakkında bilgi verdi. Bensiali, Armstrong ürünleri ile ilk karşılaşan montajcıların Armstrong için önemi ne vurgu yaparak, montajcıların ürün bilgisinin artmasının Armstong’a büyük bir değer katacağını söyledi.

Omega Programı hakkında yapi.com.tr’ye konuşan Armstrong Türkiye Satış Müdürü Mimar Cengizhan Balcı ise Ortadoğu’da ilk defa Türkiye’de uygulanan Omega Programı’nın, ürünün uygulanmasında önemli unsurlardan biri olan montajcıya yönelik olduğunu belirterek “Uzun vadede amacımız montajcılarla iyi ilişkiler kurarak, montajcının ürün bilgisinin arttırmak ve bunun bize geri dönüşünü sağlamak. Yani montajcılardan kendi ürünlerimiz konusunda uzmanlar yaratacağız.” diye konuştu.

Toplantıya İstanbul'dan katılan Armstrong bayileri şunlar;
Deçesan Dekoratif İnşaat
Hedef İnş. Dek. ve Yapı
Modül Panel
Sabar Mühendislik İnş. Tic.
Gökkuşağı
Nur Yapı ve Dek. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.
Yıl-Kar Yapı Ürünleri
Meit Yapı Elemanları İnş. San.ve Tic. Ltd. Şti.
Aldek Alçı Dekor. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.
Teverler Yapı Malz. Tic. ve San. A.Ş.
Didim Yapı Sistemleri Tic. Ltd. Şti.

yapi.com.tr - Filiz YAVUZ

Ürünler